+86-511-86095270

Jiangsu Bailey čelika most co

Adresa: N0.2 Meilinwan grana Road, Dingmao Distrikta, Zhenjiang, Jiangsu, Kina (kopno)

Kontakt osoba: Vi Wang (voditelj)

Tel: 86-511-86095270

Faks: 86-511-88881212

Mobilnog telefona: 86-15862985234

E-mail: jsbaileybridge@163.com

Web stranica: http://www.cnbailey.com

o nama

Dom > o nama

Jiangsu Bailey Steel most co, LTD je jedan od najvećih specijaliziranih čelika pontonski most proizvođača s vodećim proizvodnog procesa za mostove bailey čelika u Kini, koji je bio upustiti se u ovaj redak već 20 godina je međunarodne kvalitete sustav Certificiranja od iso9001: 2008 i suradnju partnera s istraživačkih institucija narodne Oslobodilačke vojske.

Capital tvrdi 10 milijuna i mjesečnog kapaciteta 2.500 tona za proizvodnju različitih vrsta jednog traka pontonski most, Jiangsu Pontonski most Co., Ltd. sada ima 20 inženjera i stručnjaka i 430 radnika pontonski most dizajn, istraživanje i proizvodnju. Do sada, mnoge vrste savijanja i smicanja rezistentna nova bailey mosta su Razvijeni kako bi zadovoljili zahtjeve različitih opterećenja kao što Grade sam cestu, stupanj urbana ceste, Amerika utovar standardnih HS25 i britanski Učitava standardni HA. Sve komponente bailey mostova su strogo napravio prema kineski Standard JT-T 728 2008 "tehničke specifikacije za the gradnje od autoceste mostove i Propuste" testiran i ovjerena od strane inženjera istraživanja br. 2 Instituta kineske narodne Oslobodilačke vojske. Stoga, bailey mosta izradio Jiangsu Pontonski most Co., Ltd. ne samo u vlasništvu dobro tržište reputaciju u Kini, ali također uvelike izvezen u prekomorska tržišta kao što su Nigerija, Angola, Kongo, Kambodžu, Nepal, Venezuela, Vijetnam, Bangladeš, Papua Nova Gvineja i tako dalje.

Možemo pružiti most dizajn i konstrukcijska rješenja u veoma gust glavnog grada i urbanog područja, kao i brzo instalirati modularni mostova na manje feeder puteva u ruralnim područjima. Naša rješenja su dopunjena analiza prometa, Optimizacija, i nakon toga najisplativiji strukture koje zahtijevaju Minimalno održavanje.

U prilog dizajn smo visoko kvalificirani inženjera koji su iskusni u razvoju složenih, multi pozornici, prometnih rješenja i statičar koji zapošljavaju preko napredan strukturalnu analizu kako bi se osigurala učinkovitost specifične strukture. Ostale Inženjerske usluge uključuju analizu i praćenje postojećih konstrukcija.

Tvrtka sa poslovne philosophy_ "Iskrenost, suradnja, inovacija, uspjeh zajedno", dobrodošli prijatelji svuda po svetu raditi ruku pod ruku s nama stvaraju bolje sutra!

Profil tvrtke
OEM usluge pod uvjetom: ne
Vrste poslovnih: proizvođač
Glavna izvozna tržišta: Oceanija