+86-511-86095270

Anti-skliznuti palube

izdržljiv za ponovnu upotrebu i anti-skliznuti palube proizvod opis Značajke 1. Q195 čelik vruće pocinčavanje 2. Sve veličine po vašem zahtjevu 3. Pravovremene isporuke 4. Manja težina, teške 5. lako se koristi 6. antiskid materijal, sigurnije Jiangsu Bailey Steel most co, LTD je jedan od najvećih...

  Product Details

izdržljiv za ponovnu upotrebu i anti-skliznuti palube

Opis proizvoda

Značajke
1. Q195 čelični vruće pocinčavanje
2. svih veličina po vašem zahtjevu
3. pravovremene isporuke
4. manja težina, teške uvjete rada
5. jednostavan za upotrebu
6. antiskid materijal, sigurnije

Jiangsu Bailey Steel most co, LTD je jedan od najvećih specijaliziranih čelika pontonski most proizvođača s vodećim proizvodnog procesa za mostove bailey čelika u Kini, koji je bio upustiti se u ovaj redak već 20 godina je međunarodne kvalitete sustav Certificiranja od iso9001: 2008 i suradnju partnera s istraživačkih institucija narodne Oslobodilačke vojske.

Možemo pružiti most dizajn i konstrukcijska rješenja u veoma gust glavnog grada i urbanog područja, kao i brzo instalirati modularni mostova na manje feeder puteva u ruralnim područjima. Naša rješenja su dopunjena analiza prometa, Optimizacija, i nakon toga najisplativiji strukture koje zahtijevaju Minimalno održavanje.

U prilog dizajn smo visoko kvalificirani inženjera koji su iskusni u razvoju složenih, multi pozornici, prometnih rješenja i statičar koji zapošljavaju preko napredan strukturalnu analizu kako bi se osigurala učinkovitost specifične strukture. Ostale Inženjerske usluge uključuju analizu i praćenje postojećih konstrukcija.

Najbolje usluge
Mi smo profesionalni proizvođač fokusiranje na skele sustav godinama, tako da sve prilagođene veličine su dostupne.
U nadi za izgradnju dugoročne suradnje s vama.
Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno pitajte, bit će veliko zadovoljstvo čuti od vas.

Hot Tags: anti-skliznuti palube, Kina, proizvođač, tvornica, veleprodaja, jeftino
Srodni proizvodi