+86-511-86095270

Pontonski most krmeno zrcalo Stezaljke

Specifikacije 1 podrži Bailey brodski pod sistem 2 za povezivanje CB321 krmeno zrcalo i ploče 3 uobičajeno koristi u čelični most 4 Pontonski most sastoji se od barova, drži snop i pomoćne matične popraviti zrake. Sastoji se od tri dijela kao brace, visi zraku i podržavanje šipke za učvršćenje...

  Product Details

Specifikacije
1 za podršku Bailey brodski pod sistem
2 za povezivanje CB321 krmeno zrcalo i ploče
3 najčešće koriste u čelični most
4 Pontonski most

Sastoji se od barova, drži snop i pomoćne matične popraviti zrake.

Sastoji se od tri dijela kao brace, visi zraku i podržavanje štap, koristi se za pričvršćivanje krmeno zrcalo. Na vrhu braće, je podigao glavu, staviti u Nicka krmeno zrcalo jastuk pri instalaciji. Jedan kraj visi zraku hvata na otvor u krovište montant, uključivanje podrške štap s push rod (ili ključ) prisutan na i Pričvrstite krmeno zrcalo. Krmeno zrcalo vijak i matica može podnijeti previše naviše teret; Stoga, a krmeno zrcalo je održao cupkati, ni drkanje dozvoljeno je korištenje pod krmeno zrcalo.

Tvrtka uvod
Jiangsu Bailey Steel most co, LTD je jedan od najvećih specijaliziranih čelika pontonski most proizvođača s vodećim proizvodnog procesa za mostove bailey čelika u Kini, koji je bio upustiti se u ovaj redak već 20 godina je međunarodne kvalitete sustav Certificiranja od iso9001: 2008 i suradnju partnera s istraživačkih institucija narodne Oslobodilačke vojske.

Korporacija partnera
ChinaRailwayEngineeringCorporation (CREC), Kina državne građevinski inženjering korporacije,
Nepal Ministarstvo prometa, Kambodža vojne, Burma Graditeljski odjel, Mongolija građevinski odjel i tako dalje.

Hot Tags: krmeno zrcalo pontonski most Stezaljke, Kina, proizvođač, tvornica, veleprodaja, jeftino
Srodni proizvodi