+86-511-86095270

Bailey akord vijak

Specifikacije 1 podrži Bailey brodski pod sistem 2 za povezivanje akorda i ploče 3 uobičajeno koristi u čelični most 4 Pontonski most ploča vijak za spajanje gornje i donje ploče. Krovište vijak & akord član groma: krovište vijak se koristi za spajanje gornjeg i donjeg krovište. Tijekom korištenja,...

  Product Details

Specifikacije
1 za podršku Bailey brodski pod sistem
2 za povezivanje akorda i ploče
3 najčešće koriste u čelični most
4 Pontonski most

Ploča vijak za spajanje gornje i donje ploče.
Krovište vijak & akord član groma: krovište vijak se koristi za spajanje gornjeg i donjeg krovište. Dok koristite, umetnuti vijak u rupu krovište akord članica vijak od vrha do dna, neka savijanja pločici vijak iskoriste unutar tetive članica i pritegnite vijak. Akord članica Zasun, slična krovište grom, samo 7cm u dužinu, koristi se za povezivanje krovište i ojačani akord član instaliran prema sl. 3-20, neka vijak glave pokopati u armirane akord članicama, izbjegavanje blokira most dok Izbijaju.
Pontonski most je vrsta prenosiv, gotovi, rešetkasti most. To je razvijen od strane Britanaca tijekom drugog SVJETSKOG rata za vojnu uporabu i vidio opsežnu uporabu od strane britanske i američke vojne Inženjerske jedinice.

Pontonski most imao prednosti koje zahtijevaju specijalni alat ili teška oprema za okupljanje. Drvo i čelični most elementi su mala i laka za adekvatno kamiona i podigao na mjesto ručno, bez potrebe korištenja Dizalica. Mostovi su bili dovoljni da nose tenkove. Bailey mostovi i dalje se intenzivno koristi u građevinarstvu građevinskih projekata i pružanje privremene prijelaze za stopala i vozila prometom.

Uspjeh Pontonski most je zbog svoj jedinstveni modularni dizajn, kao i činjenica da jedan može biti sklopljen s minimalnim potpore od teške opreme. Većina, ako ne i sve, prethodnih dizajna za vojne mostova potrebno Dizalica za podizanje predmontiranja most i spusti ga na mjesto. Bailey dijelovi bili su napravljeni od standardne Čelične legure, i jednostavno dovoljno dijelova vrši na brojne različite tvornice mogu biti potpuno međusobno. Svaki pojedinačni dio bi mogla biti provedena od strane malog broja ljudi, omogućavajući vojni inženjeri preseliti lakše i brže nego ikad prije, pripremajući put za vojnika i ljudstvom napredovanje iza njih. Konačno, modularna dozvoljeno inženjeri izgraditi svaki most koliko i Jake po potrebi, dubliranje ili utrostručavala gore na potporu bočne ploče ili na roadbed sekcije.

Hot Tags: Bailey akord Grome, Kina, proizvođač, tvornica, veleprodaja, jeftino
Srodni proizvodi