+86-511-86095270

Smjer ploče mosta

Specifikacijama 1 Pontonski most komponenta 2 dobiti snagu za tisak iz nosač 3 korisne da most locirati na Upornjak to se koristi za postavljanje mosta stolicu i distribuciju ravnomjerno opterećenje na temelje. Slovo 1, 2 i 3 označen na pločici krevet predstavljaju odnosno mosta...

  Product Details

Specifikacije
Komponenta 1 Pontonski most
2 dobiti snagu za tisak od nosač
3 korisna za lociranje na Upornjak mosta

Se koristi za postavljanje mosta stolicu i distribuciju ravnomjerno opterećenje na temelje. Slovo 1, 2 i 3 označen na pločici krevet predstavljaju odnosno most stolica Središnjoj liniji pozicije jednog retka, dvostrukim redom i Trostruki red. Na drugoj strani kreveta ploča je označena Središnjoj liniji položaj mosta smjeru.

Bailey mosta zahtijeva posebne alate ili teške opreme za izgradnju mosta elementi su dovoljno mali da bude nošen i most je dovoljno jaka da nose. To se smatra odličan primjer vojnog inženjerstva.

Bailey mosta zahtijeva posebne alate ili teške opreme za izgradnju mosta elementi su dovoljno mali da bude nošen i most je dovoljno jaka da nose. To se smatra odličan primjer vojnog inženjerstva.

Kompaktni 200 ploča mosta: kompaktna 200 ploča mosta je slična kompaktne 100 ploča mosta od njihov izgled. Razlika je povećana ploča visina 2.134 m. Zaposleni metoda promjenjivog zglobova između armature akorda i spojeve između panela. Ova metoda može smanjiti neelastična deformacije uzrokovane prevelikim rupice.  Unaprijed luk metoda kojom se dodatno smanjiti srednji vijek i vertikalni otklon veći stupanj. Vijka spojen komponente koriste orjentacioni rukav - fiksiranje metoda za povećanje točnosti veze. Smicanje nastaje u Usmjeravanju rukave i napetost je razvijen u gromovima, koji povećavaju korištenje život vijke i sebe za sigurnost ploča mostova. Otporan na vjetar braće je napravljena da se složeni tip i povezan na krmeno zrcalo/nosače kako bi poboljšali ukupnu stabilnost ploča mostova.

Dio između Spajalica okvira i panela je fiksna kroz premošćivanje kako bi spriječili savijanje strana cijeli most. Nakon erekcije, bit će unaprijed lučni stupanj na razmaku od mosta. Osim toga može se montirati u singl lane mostova. Kompaktni 200 ploča mosta također mogu biti sklopljeni u dvostruko traka mosta, stoga proširuje svoje područje primjene. Pogodan je za opterećenje nacrtima HS-15, HS-20, HS-25 i pedrail 50 itd.

Hot Tags: most nosi ploča, čelični noseći tanjur za bridge, Kina, proizvođač, tvornica, veleprodaja, jeftino
Srodni proizvodi