+86-511-86095270

Most Pin

CB100 bailey Panel Pin i Pin isječke 1 Pontonski most komponenta za povezivanje bailey ploča za povezivanje rešetki. To je kružni otvor u jedan kraj pin. Umetnite sigurnosni adaptera tijekom instalacije tako i za Sprečavanje klin obliku pada. Postoji Utičnica u vrhu klin, sa na...

  Product Details

CB100 bailey Panel Pin i Pin isječke

1 komponenta Pontonski most za povezivanje bailey ploča

Za povezivanje rešetki. To je kružni otvor u jedan kraj pin. Umetnite sigurnosni adaptera tijekom instalacije tako i za Sprečavanje klin obliku pada. Utičnica je u vrhu klin sa smjera u skladu s tom malom kružna otvora. Prilikom instaliranja, napraviti utičnice paralelno gornji i donji akord članice, tako da sigurnost adaptera može biti umetnuta pin glatko.
Dok podizanju Trostruki red most za zgodnost od skupštine i uklanjanje, klin mora se ugraditi kako slijedi: Umetnite klin u prvom redu (unutrašnjih red) u donjem redu krovište od iznutra prema vani, i iz van da u drugi i treći red. Igle u gornji redak će se umetnuti iz vani.
Materijal okvira krovište je 30CrMnTi, promjera 49.5mm.

Pontonski most specifikacije

Pontonski most je vrsta prenosiv, gotovi, rešetkasti most. To je razvijen od strane Britanaca tijekom drugog SVJETSKOG rata za vojnu uporabu i vidio opsežnu uporabu od strane britanske i američke vojne Inženjerske jedinice.

Pontonski most imao prednosti koje zahtijevaju specijalni alat ili teška oprema za okupljanje. Drvo i čelični most elementi su mala i laka za adekvatno kamiona i podigao na mjesto ručno, bez potrebe korištenja Dizalica. Mostovi su bili dovoljni da nose tenkove. Bailey mostovi i dalje se intenzivno koristi u građevinarstvu građevinskih projekata i pružanje privremene prijelaze za stopala i vozila prometom.

Uspjeh Pontonski most je zbog svoj jedinstveni modularni dizajn, kao i činjenica da jedan može biti sklopljen s minimalnim potpore od teške opreme. Većina, ako ne i sve, prethodnih dizajna za vojne mostova potrebno Dizalica za podizanje predmontiranja most i spusti ga na mjesto. Bailey dijelovi bili su napravljeni od standardne Čelične legure, i jednostavno dovoljno dijelova vrši na brojne različite tvornice mogu biti potpuno međusobno. Svaki pojedinačni dio bi mogla biti provedena od strane malog broja ljudi, omogućavajući vojni inženjeri preseliti lakše i brže nego ikad prije, pripremajući put za vojnika i ljudstvom napredovanje iza njih. Konačno, modularna dozvoljeno inženjeri izgraditi svaki most koliko i Jake po potrebi, dubliranje ili utrostručavala gore na potporu bočne ploče ili na roadbed sekcije.
CB100(321-type) uvod Pontonski most

Primjena Zbijanje 100(CB100;321-Type) standardnih ploča mosta:
Most palube širine: 4m
Besplatno pedalj dužine: 9-51M
Ploče dimenzija: 3000MMX1500MM

Kompaktne 100(CB100;321-Type) ploča mosta je vrsta mosta sustav koji može biti rastavljanja i vrlo brzo podignut. Cijeli most je zavaren sa srednje vlačne čvrstoće čelika. Nosač je lagani Kompozitni paneli i ploče spajaju ploče veza igle. Konverzija između dijelova je lako i da su lagani. To je lako sastaviti ili rastaviti i im prijevoz. Također može se montirati u različitim oblicima ploča mostova prema svom pedalj dužine i prijevoz zahtjevu. Dakle, je široko primijenjen kao više razvio i Garantirano ploča mostova za hitan transport. Pogodan je za opterećenje dizajni HS-15, HS-20, HS-25 i pedrail 50 itd.

Hot Tags: most klin, Kina, proizvođač, tvornica, veleprodaja, jeftino

Par: Mosta

Sljedeći: Mjerni most

Srodni proizvodi