+86-511-86095270

Znanja

Dom > Znanja > Sadržaj

Koraci kroz kabel pladanj izbor

Jiangsu Bailey čelika most co | Updated: Jul 23, 2015

1, kroz kabel ladica i vješalica za korištenje u korozijskim sredinama, kruti materijal koji treba biti otporan na koroziju, ili poduzeti mjere kako bi se spriječilo koroziju, koroziju tretman treba zadovoljiti zahtjeve Inženjerstvo okoliša i trajnosti.

2, kabelske police u sektoru požar može biti dodan u kabelske ljestve stalci kade otporne na vatru ili vatrostalno svojstava ploče, i drugih materijala u prilogu ili poluzatvoreno struktura i privesti na pladanj i izazvala požar zaštitni premaz na površini podršku i vješalica mjera kao što je njegova otpornost treba zadovoljiti zahtjeve relevantnih nacionalnih normi ili standarda.

3, u strojarnici visok kamin nije dozvoljeno koristiti aluminijski kabel pladanj.

4, kroz kabel pladanj širina i visina selekcije, ispunite stopa zahtjeva, kabelska ljestve polica i ladica punjenje Ocijenite u normalnim okolnostima, 40% ~ 50% 50% energetski kabeli, signalni kabeli ~ 70% i 10% ~ 25% inženjering marža bi trebala biti rezervirana.

5, pri odabiru kabel pladanj opterećenja kabela pladanj uniformu opterećenje ne smije biti odabrani kabel pladanj opterećenje opterećenje ako podržava kabelske police i vješalice za stvarni vijek nije jednaka 2m, a zatim teret posla trebaju ispunjavati uvjete.

6, razne komponente i vješalice u odgovarajuće opterećenje uvjetima, njegova veličina i pladanj, ljestve ravna, zakrivljena niz utakmica.