+86-511-86095270

Vijesti

Dom > Vijesti > Sadržaj

Plutajući most jednostavne i brze

Jiangsu Bailey čelika most co | Updated: May 27, 2017

Plutajući most je veliko čudo uzgon u drevne kineske povijesti. U kasnijim godinama, razvoj ne samo u rijeci mogu biti podešena na plutajući most i rijeku kao žute rijeke također postaviti plutajući most. Prema legendi, početkom XI, u neposrednoj blizini Tongzhou sjeverno od Tongguan na rijeci žuta postaviti veliki plutajući most, plutajući most most sa 8 Trolovi vezao, te Bik stoji na obje strane, svaka Željezne rude desetke tisuća jin. Kasnije, zbog poplava, plutajući most oprani, Tajvan i potonuo u rijeku. Kako podići željezo vola, u vrijeme od stanja, to je teže. Redovnik ruke i ruke s dvije ispunjene zemljom brod poslan da šunjati u vodu, uz željezo željezo i brod zajedno, a zatim uklonite tla na brodu, korištenje uzgona-arhimedov zakon, na Tajvanu vučenje gore na

Plutajući most most se često koristi za vojne, također poznat kao most, zbog svojih karakteristika jednostavno i brzo. 974 pjesmu Taizu, u sredini i donjem dostiže od rijeke Jangce

Postaviti drugog mosta Floating (prema legendi u kamenolomu Anhui Dangtu County) je za pjesmu Bing kako bi raspravljali o Južne Tang, jedinstvenog Nacionalnog do Jiangnan u otvorenim vodama kanala. Dinastije Yuan predaka, za ponovno ujedinjenje jugozapadnoj regiji, slanje trupa u Sichuan, Baima River, Hejiang, Peijiang, Qingjiang (oba gornjim tokovima od pritoka rijeke Yangtze) i drugih brzake, postaviti više od 20 vojnih plutajući most. Neki ljudi koji pišu povijest ovi plutajući most za Kublai Khana ujedinjen jugozapadno je velika zasluga.

Vojni plutajući most erekcije, kao privremeno prijevozno sredstvo, obično koriste proći vojska, skladište. Ponekad se koristi za blokiranje jedni druge akcije, plutajući most na vojsku, upotreba plutajući most i druge operacije vode. U ovom trenutku, plutajući most postao voda rovova.

Povijesti Kina najveći plutajući mosta postavili i odigrao važnu ulogu u vojsci, treba promatrati kao nebesko Taiping pobuna u borbi postaviti u Wuhan, grupa plutajući most.