+86-511-86095270

Vijesti

Dom > Vijesti > Sadržaj

Plutajući most vas vodi da biste razumeli aplikaciju plovnosti

Jiangsu Bailey čelika most co | Updated: Sep 29, 2017

Drvo pluta na površini, jer je gustina drveta manja od gustine vode. Drveće iskopane "šuplje" postalo je kanu, njihova sopstvena težina postaje manja, može nositi više ljudi, kanu se povećava zapremina vode, povećava dostupnost plovidbe. Zubna pasta zavija u grupu, potone u vodu, a "šupljina" koža zuba može plutati na vodi, da "šuplje" može podesiti odnos između plovnosti i gravitacije. Korišćenje "šuplje" za povećanje zapremine, čime se povećava plovidba, tako da predmeti mogu plutati na površini.

Kako je trup napravljen šuplji, zapremina vode se povećava i povećava se plovidba, a plovnost je jednaka sopstvenoj težini, tako da može plutati na vodi. Upotreba objekata koji plutaju u tečnom stanju F pliva = G radi, sve dok se gravitacija broda ne menja, bez obzira na brod u moru ili reci, ona je ista plutnja. (Samo gustina morske vode je različita, brodska linija vode je drugačija) Prema Arhimedov principu, F float = ρ tečni gV red, to je u moru, a reka uronjena u zapreminu vode je drugačija. Veličina broda obično se koristi da izrazi svoje pomeranje Plutajući most

Pontonski most se često koristi u vojsci, takođe poznat kao ratni most, zbog svojih jednostavnih i brzih karakteristika. Uvođenje vojne pontone, kao privremeno prevozno sredstvo, generalno se koristi za prolaz vojske, prtljaga. Ponekad se koristi za blokadu akcije druge stranke, pontona na stacioniranim trupama, korišćenja pontona i drugih vodenih operacija. U to vrijeme, ponton je postao vodeni rov. Most, most koji pluta na površini sa brodom ili pontonom.

Vojska je koristila standardne pilote vojne opreme, a onda se nazivala mostom. Istorija pontona bazirana je na Kini

Postoje dva tipa pontonske strukture: tradicionalni oblik je u brodu ili plutajućoj kutiji na gredu, a zatim premjestiti palubu. Oblik čamca ili plovila povezan je sa koncem čamca, u niz, ili je čamac usko uvrnut u pojas. Da bi se održala lokacija osovine pontona nije nadoknađena, u uzvodnoj i nizvodnoj kablovskoj sidra je neophodno. Za povezani križni priključak, u križnom prelazu treba postaviti prelazni zrak ili odskočni prolaz. Da bi se zadovoljila fluktuacija nivoa vode, obe strane takođe treba postaviti ili spustiti most ili podići most. Ponton se može koristiti za ljude, puteve, željeznice. Njegova struktura nije komplikovana, rušenje je takođe zgodno, ali visoki troškovi održavanja. Obično dostupni za hitne olakšice ili kao privremeni transportni objekti, ratno vrijeme se može koristiti kako bi vojska brzo obezbedila brzo preko mosta broda za vojni standard, kako bi povećala svoju mobilnost, najčešće korišćeni laki metal napravljen od sebe.