+86-511-86095270

Vijesti

Dom > Vijesti > Sadržaj

Staklo kabel most ključne točke od interesa nakon Dovršetka instalacije

Jiangsu Bailey čelika most co | Updated: Jul 23, 2015

Standardi kvalitete za polaganje imobilizacije mosta je vodoravni čak okomito razumnu poklopac uglovima. Uredno sučelje usko, ugao, kutak, t-povezivanje pravilno čvrsto medijskih stupića i štetočine. Nosači i vješalice trebaju biti razumne, postaviti čvrsto i glatko. Linija prilikom prelaska grede, zidove, podove, stakleni pladanj ne smije biti vraćen u zgradu. Utor električne opreme usko povezan sa i bez izlaganja. Most polaganje ravno vodoravno ili okomito, ravno i ne Maštovito odstupanja ne prelazi 5mm.

Zaštita proizvoda, transport i slaganje most bi trebao biti u skladu s odgovarajućim odredbama, obratite pozornost na vlagu i mrlje. Kada koristite visoke stolice, budite oprezni da ne udariti zidova i vrata zgrade. Za kontaminaciju sklona stranice (kao što su strojarnice, električne osovine, itd) mosta, obratite pozornost na provjeri, otkrivena na vrijeme, smisliti kistom boja.

Napomena, kada se u blizini voda i ventilaciju treba obratiti pozornost na izdvojeno stajalište sloj izolacije. Standard gradnje gradnja treba biti na podu ili dio, a nakon ispitivanja i inženjering zabrinuti odobrenje povjerenika prije početka izgradnje velikih površina i. Vertikalna električna žice kabel osovina zaštitnih mjera treba usklađivati liniju izgradnje. Zagađene zapušten most, treba očistiti prije špananje kabel, nosač zavara može odmah obojana antirust boje.