+86-511-86095270

Vijesti

Dom > Vijesti > Sadržaj

Vojni plivajući most

Jiangsu Bailey čelika most co | Updated: Jul 17, 2017

Plivajući most je veliko čudo u primeni plovidbe u drevnoj istoriji naše zemlje. U kasnijim godinama razvoj ne samo u reci plutajućeg pontona, kao i Žute reke, kao što je velika reka, podigli su i pontonski most. Prema legendi, početkom 11. veka, u blizini Žute reke u Puzhouu, severno od Tongguana imali su veliki pontonski most, pontonski kabl sa 8 žlijezda od željeza, ovi gvozdeni volovi su stajali sa obe strane, svaki vol desetine hiljada kilograma. Kasnije, zbog poplava, pontonski most je ispran, a vol se utonulo u reku. Kako se spasiti vola, pod uslovima, je teže. Monah je bio trudna sa dva velika broda popunjena blatom, poslao ljude u vodu, zajedno sa gvozdenom vezom volom i velikim brodom zajedno, a onda je uklonio tlo broda, koristeći plovidbu čamca, gvožđa se povukla. Plutajući most

Podizanje pontona karakteriše njena jednostavnost i brzina, a često se koristi u vojsci, poznatiji i kao Ratni most. 974 godina pesma, u srednjem i donjem toku reke Jangce podigao je 2. ponton (prema legendi u Anhui Dangtu kamenolomu), za Bing je ugasio južni Tang, jedinstveni nacionalni, na Jiangnan kanale otvorene vode. Kublai, kako bi unifikovao jugozapad, poslao je trupe u Sichuan, Belu konju, Hejiang, Pui Jiang, Qingjiang (sve reke Jangce uzvodno) i druge brzice, podigli više od 20 vojnih pontonskih mostova. Neki ljudi koji pišu istoriju smatraju da su ovi pontonski mostovi najviše iskoristili Kublai Khan na jugozapadu.

Postavljanje vojnog pontonskog mosta, kao privremenog transportnog sredstva, generalno je da prođe vojska, prtljag. Ponekad se koristi za blokiranje druge strane operacije mornarice, ponton je stacioniran na vojsci, koristeći pontonski most i drugu mornaričku borbu. U ovom trenutku, pontonski most postao je vodeni rov. Istorijski plutajući most u Kini ima najveću skalu i odigrao je važnu ulogu u vojsci, što je skup plutajućih mostova koje je podigao Taipingova pobuna u Vuhanu.