+86-511-86095270

Vijesti

Dom > Vijesti > Sadržaj

O Primjeni okvira rešetke tipa most u industrijskom okruženju

Jiangsu Bailey čelika most co | Updated: Jul 23, 2015

Cijelo vrijeme, domaće navike industrijskom okruženju koristeći priloženi mosta (također poznat kao Groove kutija), usklađivanje raznih energetskih kabela ili control kabel, dok u Europi i drugim zemljama, revolucionarni novi most-the-rešetka-vrsta mosta okvira koristeći vrlo često

Kada je riječ o rešetke mosta, mora obavezno tvrtka, Francuska kabofei CABLOFIL. Nazivamo ih osnivač mreže most, novi most ne samo u Europi i univerzalna Primjena, korisnici više u azijsko-Pacifička tržišta u posljednjih nekoliko godina, posebno u hrane i pića bilje, elektrana, industrijskih postrojenja, teške industrije i drugim industrijskim sredinama.

Što kaže novi most? Od tradicionalnog zatvoren most što prednost? Ovdje imamo ladicu rešetka kabofei za predstavnika za napraviti usporedbu

Pre svega, otvoriti rešetku kabel mosta tako da svi Korijeni su vidljivi, može potpuno kontrolirati ožičenje projekt kvalitete, u slučaju kvara u budućnosti, možete brzo odrediti kabel problem i poduzeti odgovarajuće mjere

Drugo, otvoriti rešetku ladica omogućava iz bilo koje točke, koje možete jednostavno spojiti na razne mašine i opremu za nasumično mijenjati točku utičnicu i to je lagana i fleksibilna i može se montirati na vrhu proizvodne opreme, prema, oko, možete jednostavno prošetati u strojeve na sredini, uz proizvodne linije, zbor linije za instalaciju.

Treće, u kabofei se može koristiti za razne instalacije, bez potrebe za prilagođene komponente kao što su savijanje, tee, križ, reduktor, i tako dalje. Ove posebne komponente nalaze se u na gradilištu pomoću ravne dijelove mosta s jednostavnim alatima (kliješta) izravno i pomoći korisnicima da Skratite vrijeme dizajna i instalacije. Osim toga, nova struktura može biti bolje kontrolirana kabeli, buduće održavanje i nadogradnju vrijeme je također vrlo lako.

Konačno, trajan, siguran i snažan. Kabofei rešetka tip most okvir je izrađen od kvalitetne Čelične žice spajane, kabofei most je najveće globalne test mosta, najlakši težinom korisnika s najjači utjecaja performanse. Uz cink pozlaćivanje i pocinčavanja površinska obrada, kabofei most i također sa visokim kvalitetom procesom dekontaminacije 304 L i 316 L nehrđajućeg čelika serije, od soli sprej testovi površinu, vijek trajanja je tri do četiri puta puta na Sirovi nehrđajućeg čelika, čak i u teškim uvjetima može osigurati dugo rok trajnosti.

Sve u svemu, ovaj revolucionarni rešetke pladanj za industrijske projekte za dizajnere, instalatere i krajnje korisnike uz veliku dozu praktičnosti, vjeruje sa domaćeg tržišta produbljuje svijest i razumijevanje novog proizvoda, aplikacije Susrest će se proširiti.