+86-511-86095270

Vijesti

Dom > Vijesti > Sadržaj

Struktura okvira portala

Jiangsu Bailey čelika most co | Updated: Aug 19, 2017

Struktura rama se odnosi na strukturu nosivog sistema koji je formirao Leung, koji je povezan sa krutim spojem ili zglobnim spojem, odnosno horizontalnim opterećenjem i vertikalnim opterećenjem koji se pojavljuje u procesu korištenja Leung kompozitni okvir. Okvirna konstrukcija zida nije opterećivaća, deluje samo kao ograda i segregacija, uglavnom sa montažnim gaziranim betonom, ekspandiranim perlitom, šupljim ciglom ili poroznom ciglom, pimikom, vermikulitom, keramitom i drugim lakim zidovima ili zidovima.

Okvirna struktura se takođe zove struktura okvira. Okvir kuće podijeljen je na jedan raspon i višestruko raspoređeni, prema broju slojeva postoji jedno sloj i višeslojni; Prema strukturi fasade, deli se na simetriju i asimetriju, a prema materijalu, podijeljen je na čelični okvir, betonski okvir, glulam okvir ili čelični i armirani betonski mešani okvir. Najčešće se koristi betonski ram (integralni tip "cast-in-place", tip montaže, integralni tip montaže, može se primeniti i prednapregnuti prema potrebi, uglavnom na gredu ili ploču), čelični okvir. Montirani i montirani monolitni betonski ram i čelični okvir pogodni su za industrijsku industrijsku izgradnju velikih razmera, sa većom efikasnošću i boljim kvalitetom inženjeringa.

1, ukoliko je visina kuće niska, dizajn okvira vrata je samo ispod okvirnog zraka, tako da nema potrebe za postavljanjem drugog zraka; 2, ako je visina kuće veća, gornja strana vrata ramnom zrakom je i dalje relativno visoka. Zid iznad vrata se ne može sagraditi na ram, jer okvir ne može izdržati relativno veliku težinu, koja će se deformirati, vrata se možda neće otvoriti ili slomiti, napuknuti. Dakle, potrebno je napraviti snop na vrhu rama kako bi podržali težinu zida iznad vrata. Gred treba biti poduprt na zidu (stupac) na obe strane vrata tako da se može preneti na Zid (kolona) sa obe strane, a ne na okvir. Portalni okvir