+86-511-86095270

Vijesti

Dom > Vijesti > Sadržaj

Kvalificirani "Zašto kabel Suffered Konsekutivnog povratak

Jiangsu Bailey čelika most co | Updated: Jul 23, 2015

Nedavno, proizvođač kabela u Jiangsu udario u red Australija kupac vrati, nakon ožujka vratio gomilu 88.000 m solarni kabel, odvijala u travnju 66,000 m povratka, razlog za povratak kada slučajno razara materijal plašta kabela tijekom instalacije.

Fotonaponski kabel kao povezivanje komponenti sustava solarna PV i ključne komponente inverter, uvijek koristite pod teški uvjeti, morati snositi visoke temperature, UV zračenje, ozon, drastične promjene u temperaturi i erozije. U međuvremenu, tijekom instalacije i održavanja mora također izdržati pritisak, savijanje, napetosti, i istezanja i jak utjecaj. Fotonaponski kabel treba samo imati dobar električna svojstva, plašt također imaju veće zahtjeve toplinske, kemijske i mehaničke karakteristike, a ove snažne značajke i izolacije kabela i oplašten kvaliteta materijala i obrada tehnologija odluke. Ako je kabel Utisni dovoljno snage, kabelske izolacije je ranjiv na štetu, kako bi se vijek trajanja kabela i čak cijeli solarni sistem, ozbiljno će dogodi kratki spoj ili čak uzrokovati vatru i ozljede. Da bi se osigurala kvaliteta izvoznica kabeli zadovoljavaju standardne zahtjeve, Changzhou poseban kabel Proizvodnih poduzeća u izvozu kablove prije uzorci poslani kupcu prostor za svjetski poznati testiranje agencije prema međunarodnim standardima za projekt-wide testiranje performansi proizvoda, vrijeme, okruženje i mehanički pokazatelji su u skladu sa standardima, naši proizvodi su prošli odgovarajući certifikat. Ali Australija na kraju korisnika u izgradnji ožičenje u je pronađena, kabel ožičenje Shi završava se mora bit jezgra Crta razdvajanja mora udaljenost Hou opet i sustav u umrežavanju terminal za priključak i kabel dva članka paralelno jezgra linije između veza dizajn loš, prikljuëaka predebela, i preuska, stvarni rad u kao ne profesionalni alat pomoćne operacije , dvostruko jezgra odvajanje Shi vrlo lako duž prikljuëaka od strane suza njega postavlja, da čini srž kablova izolacijski sloj nesreće gola, dovelo do koristeći Shi postoji sigurnost skrivenih, Dakle cijela hrpa robe je sve vratio.

Zašto certifikacija, eventualno pretrpio kvalificirani proizvod vraća? Jiangsu ured inspekcije i Karantena našao u istrazi, smjernice za testiranje i iscrpiti sve proizvoda zahtjeve, u posebno, neke posebne zahtjeve za određene prilike i okruženja. Iznad jezgre žice veze sa kabel točke se ne spominje u standard, naravno, Nemate odgovarajuća stavka u testu i zahtjeve nije iznenađujuće. Domaćih i stranih proizvođača tehničkim zahtjevima točke povezivanja su nije isto, različitih debljina i širina parametar je postavljen, ali većina ih uzima u obzir polja ožičenje specifične ekološke i uvjetima ugradnje, neminovno došlo je ispitivanje i certificiranje "kvalificirani" proizvoda ne može koristiti, na kraju pretrpjela može biti vraćen.

Na ovo, test karantenu sektora podsjetio povezanih poduzeća: za maksimalno smanjena proizvoda izvezli riziku, osim da strogo prema Srodni uvoza zemlje ili međunarodni standardi proizvodnje i otkrivanje proizvoda, u potpisani ugovor Qian također treba prethodno i punu komunikaciju u inozemstvu kupca detaljno razumjeti proizvode koristeći okruženju i koristi, najbolje pred poslane poslane uzorak od strane kupca suđenja u suđenje kvalificirana Hou za pečat uzorka , opet pečat uzorkom za proizvodnju i isporuku, takve veze oba proizvoda zadovoljavaju standardne zahtjeve i upoznajte kupca pomoću zahtjevima, kako bi se izbjeglo "kvalificirani" proizvod iskustvo povratka s neugodna situacija, smanjiti nepotrebno ekonomske gubitke.