+86-511-86095270

Vijesti

Dom > Vijesti > Sadržaj

Standardizacija žice i polaganje kabela ladice-fan

Jiangsu Bailey čelika most co | Updated: Jul 23, 2015

Kabel pladanj sastoji od žice i kabela, cijevi i kako bi se postigla standardizacija, sistematizacija, generalizacije kabel polaganje uređaja polaganje kabela.

Osnovna tipa: utor kabel most, tip je zatvorena kabelska mosta, to se najviše odnosi se na instalacije računalo kabeli, kabeli, termoelementom kabel kontrolu kabel štit i druge smetnje vrlo osjetljiv sustav i zaštitu kabela u visoko korozivni okoliš imati dobar učinak.

Pladanj tip kabelske police, ima lagano težina, teret, lijep po izgledu, prednosti jednostavna struktura, jednostavan za instalaciju, je pogodan za instalaciju kabelskih vodova, isto vrijedi i za kontrolu nad polaganje kabela.

Ljestve tip kabelske police, primijeniti na izravne svjetlosti kabel polaganje, posebno pogodan za visoke i niske polaganje energetskih kabela. Stakloplastike, legure i veliki raspon kabel pladanj. I kabelska kanala, liniji ekrana, Groove sifon, tees, kamen i prolazni i zagrada, vješalica tvornica most za gotovo deset godina da se razvije vrlo brzo, ne samo je serijaliziranom i Sorti od običnih razvoj most vatrootpornih most, korozijski otporne sorte kao što su most, potpuno u mogućnosti zadovoljiti potrebe projekta.

Uz produbljenje Kina je WTO i kineske industrije lica bez presedana izazove i natjecanja. Industrija directory organizacijama u industriji za implementaciju e-trgovine pružiti kompletna rješenja, osmišljen kako bi pomogao poduzećima proširiti vaše online poslovanje, izgraditi svoj brand i imidž, pa taj više potencijalnih kupaca znanje i razumijevanje, doprinose poslovni.