+86-511-86095270

Čelik u duhu načiniti most

Specifikacijama 1 Bailey tip sklop autoceste most 2 lako i brzo instalirati 3 tvornice izvesti direktno 4 uporabu nekvalificirani rad 5 bagatela The Bailey mosta je vrsta prijenosni, gotovim, rešetkasti most. Je razvijen od strane Britanaca tijekom drugog SVJETSKOG rata za vojnu upotrebu i vidio veliku...

  Product Details

Specifikacije
1 Bailey tip sklop mostom
2 lako i brzo uvesti koga u službu
3 tvornice izvesti direktno
4 korištenje nekvalificiranih rada
5 niska cijena
Pontonski most je vrsta prenosiv, gotovi, rešetkasti most. To je razvijen od strane Britanaca tijekom drugog SVJETSKOG rata za vojnu uporabu i vidio opsežnu uporabu od strane britanske i američke vojne Inženjerske jedinice.

Pontonski most imao prednosti koje zahtijevaju specijalni alat ili teška oprema za okupljanje. Drvo i čelični most elementi su mala i laka za adekvatno kamiona i podigao na mjesto ručno, bez potrebe korištenja Dizalica. Mostovi su bili dovoljni da nose tenkove. Bailey mostovi i dalje se intenzivno koristi u građevinarstvu građevinskih projekata i pružanje privremene prijelaze za stopala i vozila prometom.

Uspjeh Pontonski most je zbog svoj jedinstveni modularni dizajn, kao i činjenica da jedan može biti sklopljen s minimalnim potpore od teške opreme. Većina, ako ne i sve, prethodnih dizajna za vojne mostova potrebno Dizalica za podizanje predmontiranja most i spusti ga na mjesto. Bailey dijelovi bili su napravljeni od standardne Čelične legure, i jednostavno dovoljno dijelova vrši na brojne različite tvornice mogu biti potpuno međusobno. Svaki pojedinačni dio bi mogla biti provedena od strane malog broja ljudi, omogućavajući vojni inženjeri preseliti lakše i brže nego ikad prije, pripremajući put za vojnika i ljudstvom napredovanje iza njih. Konačno, modularna dozvoljeno inženjeri izgraditi svaki most koliko i Jake po potrebi, dubliranje ili utrostručavala gore na potporu bočne ploče ili na roadbed sekcije.

Hot Tags: Čelični okvir most, most veze, Kina, proizvođač, tvornica, veleprodaja, jeftini
Srodni proizvodi