+86-511-86095270

Viseći most

Bailey viseći most uvođenje suspenzija Pontonski most predstavlja svojevrstan most suspendiran-kabel-sustav, u kojem čelik palube koriste se kao članovi, može biti koji imaju Čelične obilježje visoke cvrstoce totalno u veliki raspon, uglavnom se koristi za pedalj širok rijeka, zaljev i kanjon, posjedovanim na...

  Product Details

Bailey viseći most uvod

Viseći most Bailey je nekako suspendiran-kabel-sustav most, Čelične palube u kojem služe kao članovi, može biti koji imaju Čelične obilježje visoke cvrstoce totalno u veliki raspon, uglavnom se koristi za pedalj širok rijeke, zaljev i kanjon, koji posjeduju prednosti brze erekcije, kratko vrijeme izgradnje i most komponente može se koristiti više puta; Raspon dužina je prilagođen 60-300m.

Sastoji se od bailey mosta kao glavnog nosača, kabeli i toranj.

Bailey viseći most glavni nosač

Prihvatimo pontonski most kao glavni nosač visećeg mosta. Pontonski most je vrsta prenosiv, gotovi, rešetkasti most. To je razvijen od strane Britanaca tijekom drugog SVJETSKOG rata za vojnu uporabu i vidio opsežnu uporabu od strane britanske i američke vojne Inženjerske jedinice.

Pontonski most imao prednosti koje zahtijevaju specijalni alat ili teška oprema za okupljanje. Drvo i čelični most elementi su mala i laka za adekvatno kamiona i podigao na mjesto ručno, bez potrebe korištenja Dizalica. Mostovi su bili dovoljni da nose tenkove. Bailey mostovi i dalje se intenzivno koristi u građevinarstvu građevinskih projekata i pružanje privremene prijelaze za stopala i vozila prometom.

Uspjeh Pontonski most je zbog svoj jedinstveni modularni dizajn, kao i činjenica da jedan može biti sklopljen s minimalnim potpore od teške opreme. Većina, ako ne i sve, prethodnih dizajna za vojne mostova potrebno Dizalica za podizanje predmontiranja most i spusti ga na mjesto. Bailey dijelovi bili su napravljeni od standardne Čelične legure, i jednostavno dovoljno dijelova vrši na brojne različite tvornice mogu biti potpuno međusobno. Svaki pojedinačni dio bi mogla biti provedena od strane malog broja ljudi, omogućavajući vojni inženjeri preseliti lakše i brže nego ikad prije, pripremajući put za vojnika i ljudstvom napredovanje iza njih. Konačno, modularna dozvoljeno inženjeri izgraditi svaki most koliko i Jake po potrebi, dubliranje ili utrostručavala gore na potporu bočne ploče ili na roadbed sekcije.

Hot Tags: viseći most, pješački viseći most, Kina, proizvođač, tvornica, veleprodaja, jeftino
Srodni proizvodi