+86-511-86095270

Univerzalni Sway Brace

Bailey CB100 Sway Brace to može biti savijenih i Namjestite, jednostavan za transport. Tu je mala rupica na svakom kraju sway brace, iglom za vješanje lanaca, povezivanje sway brace i krovište koji PIN-om. Postoji priključne Stezaljke usred sway brace, kako bi se savijati sway brace za...

  Product Details

CB100 bailey Sway Brace

Može biti savijenih i Namjestite, jednostavan za transport.

Tu je mala rupica na svakom kraju sway brace, iglom za vješanje lanaca, povezivanje sway brace i krovište koji PIN-om. Postoji priključne Stezaljke usred sway brace, kako bi se savijati sway brace za pogodnost prijevoza. Također postoji red kopča na sway brace za podešavanje dužine braće. U red kopča je dužina pokazatelj collet, okretanje kopča biti kraj u dira dužina pokazatelj collet sredstvima ortozu je u odgovarajuću dužinu. Jednom kraju od natezače, nema sigurnosnu maticu, sprečava ispuštanje braće.

Dva lelujati proteza su postavljene na križu dva rešetki okomito uz pretpostavku bočni vjetar-sila na most. Tijekom instaliranja braće, imajte na odgovarajuću dužinu, pritegnite matice, kako bi se držati most i preuzme vjetar sila učinkovito.

Pontonski most specifikacije

Pontonski most je vrsta prenosiv, gotovi, rešetkasti most. To je razvijen od strane Britanaca tijekom drugog SVJETSKOG rata za vojnu uporabu i vidio opsežnu uporabu od strane britanske i američke vojne Inženjerske jedinice.

Pontonski most imao prednosti koje zahtijevaju specijalni alat ili teška oprema za okupljanje. Drvo i čelični most elementi su mala i laka za adekvatno kamiona i podigao na mjesto ručno, bez potrebe korištenja Dizalica. Mostovi su bili dovoljni da nose tenkove. Bailey mostovi i dalje se intenzivno koristi u građevinarstvu građevinskih projekata i pružanje privremene prijelaze za stopala i vozila prometom.

Uspjeh Pontonski most je zbog svoj jedinstveni modularni dizajn, kao i činjenica da jedan može biti sklopljen s minimalnim potpore od teške opreme. Većina, ako ne i sve, prethodnih dizajna za vojne mostova potrebno Dizalica za podizanje predmontiranja most i spusti ga na mjesto. Bailey dijelovi bili su napravljeni od standardne Čelične legure, i jednostavno dovoljno dijelova vrši na brojne različite tvornice mogu biti potpuno međusobno. Svaki pojedinačni dio bi mogla biti provedena od strane malog broja ljudi, omogućavajući vojni inženjeri preseliti lakše i brže nego ikad prije, pripremajući put za vojnika i ljudstvom napredovanje iza njih. Konačno, modularna dozvoljeno inženjeri izgraditi svaki most koliko i Jake po potrebi, dubliranje ili utrostručavala gore na potporu bočne ploče ili na roadbed sekcije.

Hot Tags: Univerzalni sway brace, čelik sway brace, Kina, proizvođač, tvornica, veleprodaja, jeftino
Srodni proizvodi